Video: zo mishandelt uhhh test Samsung nieuwe telefoons

Samsung test kwaliteit telefoons
Ook benieuwd wat voor testprogramma een nieuwe telefoon moet doorlopen om te bewijzen dat hij tegen een stootje kan? Samsung is zo vriendelijk geweest om te laten zien hoe ze een Galaxy S4 martelen door hem te laten vallen, in het water te gooien en meer. Uiteraard blijft hij in het laboratorium gewoon werken.

Als je ziet aan wat voor tests een nieuwe telefoon bij Samsung, en andere fabrikanten, wordt onderworpen dan kan je haast niet geloven dat zo’n ding kapot kan. Als jij je telefoon laat vallen dan is hij immers vaak gelijk kapot.

We zien dat Samsung een GS4 laat vallen van verschillende hoogtes, onderwater laat zakken, in een sauna met zout water doet en nog veel meer. Het komt een beetje op mij over als crashtests voor auto’s, waarbij fabrikanten precies weten hoe ze die testen moeten doorstaan, maar dat zegt niet altijd alles over de veiligheid in echte situaties.

In een andere test zagen we de S4 namelijk eerder kapot gaan dan de S3 en een iPhone 5. Misschien toch maar zo’n extra stevige Galaxy S4 Active kopen?

[gv data=”K4f9gQ7b6Gg”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *