Video: zo ziet het schitterende Apple Park er nu uit

Apple Campus
Apple Park is nu echt bijna klaar. Tijd om de drone erbij te pakken en een rondje te vliegen.

Het enorme Apple Park is grotendeels af. Het Visitor Centre is open voor publiek en ook de wegen eromheen zijn toegankelijk. Ook de aanleg van het bos is zo goed als klaar, terwijl recentelijk ook de grote vijver is gevuld met water. Kortom: de campus is zo goed als klaar voor gebruik.

Wat er nog moet gebeuren? Buiten de campus komen nog restaurantjes en eenfitness centrum. Daarnaast lijkt het erop dat het landschap ook buiten het ‘ruimteschip’ nog flink op de schop gaat, zodat daar meer ruimte is voor heuvels en groen.

Overigens kwam eerder nog naar buiten dat Apple absoluut niet blij is met de dronevluchten boven Apple Park. Het is niet duidelijk of de techgigant daadwerkelijk stappen heeft ondernomen of dat gaat doen, maar het zou ons niet verbazen als Tim Cook een dronejammer in het park laat plaatsen.

[gv data=”Fu5qerW31ec”][/gv]

3 reacties

    • @mstiic: wat een ongelofelijke flauwe reactie. De schrijver van dit artikel vindt het er mooi uitzien, dat is volgens jou meteen een teken van ‘fanboyism’? Ik vind het ook gaaf geworden, net als bijvoorbeeld Googleplex. Een mega-complex met allerlei gemakken voor medewerkers.

  1. Hey Edgar, kun jij dit dossier even naar de R&D afdeling brengen? Ja dat is aan de andere kant idd. “Oke, tot over 3,5 uur”. Tsja, ik denk dat het opzich wel redelijk leuk is om daar te werken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *