Vijfde seizoen House of Cards pas in mei op Netflix

Nog heel even geduld!
Duurt dus langer dan verwacht…

Netflix maakte vandaag bekend dat het vijfde seizoen van dramaserie House of Cards vanaf dinsdag 30 mei te zien is op Netflix. Dit betekent dat we nog 4 maanden moeten wachten om te kunnen smikkelen van het drama in de levens van Francis en Claire Underwood.

[gv data=”ENn5S2kt7Vk”][/gv]

De trailer laat in ieder geval vrij weinig los over het nieuwe seizoen. Het enige wat we weten is dat de sterke band tussen Francis Underwood (Kevin Spacey) en zijn vrouw Claire (Robin Wright) flink op de proef gesteld wordt.

Verder zullen Michael Kelly, Jayne Atkinson, Neve Campbell, Derek Cecil en Paul Sparks te zien zijn in het vijfde seizoen van de beste dramaserie op Netflix.

​Melissa James Gibson en Frank Pugliese zijn showrunners voor het vijfde seizoen, alsmede executive producers samen met ​David Fincher​, ​Daniel Minahan, Kevin Spacey​, ​Joshua Donen, Dana Brunetti​, ​Eric Roth, John Mankiewicz, Robin Wright​, Michael Dobbs en Andrew ​Davies.

Eerder dachten we dat het nieuwe seizoen in februari zou uitkomen, omdat dat normaal is voor deze Netflix Orginals series. Men heeft echter meer tijd genomen om te filmen, wellicht ook in verband met de ontwikkelingen rondom Donald Trump.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *