Vivo Nex 2: Chinezen gaan smartphonewereld veroveren

Vivo Nex 2
Voor de echte innovaties moet je tegenwoordig in China zijn.

Vivo is lekker bezig. De eerste Nex viel op dankzij zijn randloze display en een uitschuivende camera, maar de opvolger is nog futuristischer. Net als de Nubia X krijgt dit toestel namelijk niet één, maar twee displays. Hierdoor heb je geen frontcamera meer nodig en is de voorkant van het toestel dus echt bezelloos.

De nieuwe Nex 2 lekte uit via Ben Geskin. Daaruit kunnen we opmaken dat deze smartphone ook een interessante camera-set krijgt met drie lenzen en een LED-ring die dienst doet als flits. Die ring moet het licht veel gelijkmatiger verdelen, zodat je ook met flits foto’s kunt maken die er goed uit zien. De drie camera’s zouden daarnaast ook geschikt zijn om 3D-modellen te maken.

Naar verwachting komt Vivo in december met een nieuw toestel, dus het heeft er alle schijn van dat dit ‘m is.

5 reacties

 1. Dit ziet er zeker fraai uit!

  Mag ook wel trouwens, voor het geld wat ze voor de Vivo Nex rekenen kun je ook de Galaxy S9 aanschaffen. Maar, dit geeft toch ook wel aan waar de Chinezen anno 2018 op het gebied van technologie en kwaliteit staan.

   • @720s: Deze “kin” is even groot als de hele bezel van een iPhone X, rondom.

    En de grootste screen-body ratio ter wereld is het sowieso al, als je het scherm op de achterzijde meerekent 😉

  • @ffw88: eeeeh grappenmaker … die kin zit op de achterkant dus lekker boeien. Voorkant is bezelloos. Kin mag zelfs groter (minder kwetsbaar) aangezien het scherm alleen bedoeld is voor selfies en videobellen. Maar das persoonlijk.

   Het is zeker een goed idee maar lost vooralsnog niet het face id “probleem” op. Ik wil simpelweg niet zonder … punt. En iedere keer omdraaien is geen optie. dan heb ik PERSOONLIJK toch liever een notch die mij totaal niet meer opviel na 3 dagen gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *