Volgende 2 iPhone’s nog ontwikkeld onder Steve Jobs

iPhone 5S
Steve Jobs mag dan al 1,5 jaar het tijdige voor het eeuwige hebben verruild, zijn invloed is nog steeds groot. Wist je bijvoorbeeld dat de komende 2 iPhone’s die na de iPhone 5 op de markt komen (iPhone 5S & iPhone 6?) nog onder het toezicht van Steve zijn ontwikkeld. Hoe we dat weten?

Een Amerikaanse officier van justitie (George Gascón) mocht onlangs even babbelen met iemand van Apple (Michael Foulkes) over toekomstige modellen en de mogelijkheid om een een ‘kill-switch’ in te bouwen die telefoons (en tablets) nutteloos maakt nadat ze zijn gestolen.

In dat gesprek kreeg George te horen dat de volgende 2 generaties al ontwikkeld waren door Apple en dat dit nog in het pre-Tim Cook tijdperk had plaatsgevonden. Zo blijkt maar weer eens hoe ver dit soort bedrijven vooruit plannen.

Er zullen ongetwijfeld nog (kleine) aanpassingen aan het concept gedaan kunnen worden, maar de basis is in elk geval nog gelegd door Jobs. Mensen die bang waren dat Apple na het wegvallen van de grote leider ten dode opgeschreven was kunnen dus gerust zijn. (via: sfexaminer.com, foto via)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *