Volgens Samsung is de Galaxy Gear een chickmagneet [video]

Volgens Samsung is de Galaxy Gear een chickmagneet
Vrouwen versieren met een nerdproduct. Anno 2013 kan dat blijkbaar.

In 2,5 minuten krijg je in de Are You Geared Up-campagne van Samsung te zien hoe een Galaxy Gear om de pols je omtovert tot een Casanova met vlotte babbel. Nu zijn reclamevideo’s van techbedrijven wel vaker awkward, en Samsung is hier geen uitzondering op. Het begint in een skilift waar twee mannen vechten om vrouwelijke aandacht. Het smartwatchloze sujet verliest zijn telefoon uit zijn handen en laat zijn ski’s vallen als ze haar nummer noemt, terwijl de Galaxy Gear-drager alles netjes opneemt met de record-functie. HA! Later op de piste blijkt de Galaxy Gear ook uitermate handig om als een creep foto’s te maken van springende snowboardmeisjes. Het verhaal eindigt in een bar, waar de vrouw uiteindelijk valt voor de horlogepatser. Kijkt mee en ervaar de oncomfortabelheid.

[gv data=”T8nJKWJTsUg”][/gv]

Maar Samsung is niet de enige die zich bedient van ongemakkelijkheid in advertenties. Want hebben we de nieuwe commercial voor de Nokia Lumia 2520 al gezien? Een verhaal over een kapper, een ontzettende nekmat en hoe dat in relatie staat tot de tablet van de Finnen. Raarrr.

[gv data=”Q7xVrI-tUIQ”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Irionic, Ik zei laatst nog op tweakers.net dat ik samsung vooral “vrouwen” telefoon vond maken. Rond design, chrome randjes, kleurvolle icoontjes en menutjes. Liefst met een roze flipcase natuurlijk.

    Ik werd overigens gedownmod…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *