Voor 125.000 dollar scoor je een mini huis zoals deze

Auteur: , 3 Reacties
Deze mini-huizen zijn een gat in de markt

Omdat niet iedereen veel ruimte nodig heeft.

In grote steden is het wonen in een studio vrij gebruikelijk. Zeker als alleenstaande. Je bed, keuken, woonkamer. Het staat allemaal in één kleine ruimte. Vaak betaal je er nog flinke huur voor ook, want: toplocatie in de stad.

Deze mini-huizen zijn een gat in de markt

Wat als je het concept van een studio gebruikt, maar toepast in een omgeving met veel ruimte? Dan krijg je de Cornelia Tiny House. Een schattige mini-woning die van alle gemakken is voorzien. Aan de buitenkant lijkt het op een luxe ontworpen bouwkeet en vanbinnen oogt het knus en gezellig.

Cornelia Mini House

Deze woning is ontworpen door schrijfster Cornelia Funke en staat in de Verenigde Staten. De woonkamer bestaat uit een bank en een schrijfhoek. Er is een mini keukentje en boven de keuken ligt direct het bed.

Deze mini-huizen zijn een gat in de markt

Via de site van New Frontier Tiny Houses kun je op de hoogte blijven over projecten als deze. Een mini woning realiseren kost minimaal 124.900 dollar. Bovendien moet je ook over grond beschikken waar het huis op gebouwd kan worden.3 reacties

vind dat toch wel erg veel geld voor zo’n klein huisje.Denk dat je voornamelijk voor de naam van de schrijfster betaald?
@b00g1e: het is inderdaad aan de prijzige kant. Zeker voor VS-begrippen
Maar waarom? Als je de ruimte hebt waarom zou je dan niet voor hetzelfde geld een groter huis laten bouwen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).