Voor €75 heb je al een iPhone 5C-kloon

Voor €75 heb je al een iPhone 5C-kloon
En dat is best knap, aangezien het origineel van Apple nog niet is onthuld.

GooPhone

Zodra Apple een nieuwe telefoon onthuld kunnen ze in Cupertino doorgaans meteen op de warme belangstelling van kloonbouwers uit China rekenen, die gretig aan de slag gaan met imitatiemodellen. Dit keer is de notoire kloonleverancier GooPhone ze alvast voor met de i5C. Inderdaad, een kopie van de goedkopere iPhone die naar verluidt tegelijkertijd met de iPhone 5S op 10 september wordt onthuld.

Deze Android-telefoon gaat voor 99 dollar, omgerekend 75 euro, weg bij Anybuying en komt met 4-inch scherm dat over een lage resolutie van 960 x 540 pixels beschikt. Hij draait op een MTK6572 processor met twee kernen en een kloksnelheid van 1.2GHz. In de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst, aan de voorzijde beschikt hij over een 2 megapixel exemplaar. Tot slot de accu: dat is een 2000mAh exemplaar.

Plastic

Qua uiterlijk heeft GooPhone goed naar het beeldmateriaal gekeken dat tot nu toe in omloop is van de iPhone 5C. De homeknop, speaker, en camera’s zitten op dezelfde plek en de achterkant is van plastic.

Voor meer details zullen we op de officiële onthulling van de GooPhone i5C moeten wachten. Het schijnt dat ze Apple wel eerst de kans geven om hún budgetphoon op de markt te brengen. Lees: als de iPhone 5C blijkt af te wijken van deze mockup, kunnen ze nog de nodige aanpassingen in het gejatte design doorvoeren.

Enfin, voor een Apple-achtige telefoon met Android 4.2 en deze specs is 75 euro natuurlijk een koopje. Zou jij het overwegen?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *