Voor Lil’ Kleine geen drank en drugs of krantenwijk meer

Lil-kleine-webshop-jorik-com
Nederrapper gaat met eigen webshop in (kleding)zaken.

Lil’ Kleine groeide in no-time uit tot lieveling van de jeugd toen hij samen met Ronnie Flex in 2015 een megahit scoorde met ‘Drank en drugs’. Daarna volgde een flamboyante carrière die hem, naast aanvaringen met politie, justitie, SBS, RTL wat burgemeesters en iedereen die we vergeten zijn, wonderschone hits bracht als het confronterende ‘Patsergedrag‘ en het aangrijpende ‘Krantenwijk‘. Naast Ronnie Flex werken ook andere grootheden zoals Hardwell, Sven Alias, Boef, Mr. Polska en $hirac graag met deze rapper en Nederhop artiest samen. Dit leverde de zanger, die buiten de spotlights door het leven gaat als Jorik Scholten, een enorme status op.

Inmiddels is zijn reputatie als rebel van de nieuwe generatie in twee dagen gesmolten als sneeuw voor de zon. Gisteren maakte hij namelijk bekend dat hij vader wordt. Uiteraard erg leuk, maar met de ‘street’ en ‘b*tches’ wordt het nu natuurlijk wel een stuk minder. Vandaag bleek dat hij zijn streetcredits nog een stukje verder opzij zet. Geen drank, drugs of krantenwijk meer. Het muzikale wonderkind voegt nu namelijk met zijn eigen webshop een nieuwe tak aan zijn imperium toe.

De site is ontworpen door een bureau dat werkt voor grote sterren en influencers. Dat zie je, want de aangeboden waar komt niet horizontaal maar in twee verticale sliders voorbij. Daarnaast integreerde de websitebouwer zijn Instagram-account en andere social media in de webshop voor maximum bereik. Een leuke marketingstunt is dat de site elke laatste donderdag van de maand even op slot gaat om gevuld te worden met een kleine collectie exclusieve (en dus prijzige) items die kort te koop zijn. Als je de site bezoekt zie je een klok die aftelt…

Het aanbod op de site is met 46 kledingstukken, waarvan 18 T-shirts, 14 sweaters, 4 shirts, 4 bottoms (broeken) en 4 caps nog wat beperkt, maar het design van webshop Jorik is zeker een kijkje waard. Voor de liefhebbers hebben we een spoiler-alert, het filmpje met ontbloot bovenlijf ontbreekt natuurlijk niet. Overigens verwachten we dat hij deze activiteiten met zijn muzikale carrière combineert. We hoeven zijn rap-talent dus niet te missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *