Voormalige James Bond krijgt rol in deze Netflix-film

Het kan niet altijd omhoog gaan
Netflix heeft nieuws te melden over de nieuwste Original-film waar ze aan werken.

Pierce Brosnan is toegevoegd aan de cast van de Netflix Original Film Eurovision. Hij vertolkt de rol van Erick Erickssong, de vader van Lars en tevens de knapste man van IJsland. Ook zijn acteurs Will Ferrell en Rachel McAdams in Eurovision te zien als de IJslandse muzikanten Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir. De opnames zijn op dit moment in volle gang in in Groot-Brittannië en IJsland.

Eurovision wordt geregisseerd door David Dobkin (Wedding Crashers, The Judge). Will Ferrell en Andrew Steele hebben het script voor de film geschreven. Ferrel is samen met Jessica Elbaum en Chris Henchy (Gary Sanchez Productions) tevens verantwoordelijk voor de productie van Eurovision.

Synopsis
Wanneer aspirant-muzikanten Lars en Sigrit de mogelijkheid krijgen om hun land te vertegenwoordigen bij ’s werelds grootste muzikale wedstrijd, hebben ze eindelijk de kans om te bewijzen dat elke droom het waard is om voor te vechten.

Het Eurovisie Songfestival
De film gaat over over het grootste muziekspektakel ter wereld. Bij de 64e editie van het Songfestival kwam Nederland als winnaar uit de bus. Duncan Laurence won met zijn nummer Arcade.

Lees ook: Netflix scoort met toptransfer in streamingmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *