Vrouw wil selfie maken met pistool, schiet zichzelf neer

Vrouw wil selfie maken met pistool, schiet zichzelf neer
Het kan sommige mensen niet gek genoeg als het aankomt op het maken van een selfie. Een 21-jarige Russische zette een pistool tegen haar hoofd, maar dat leverde alles behalve het gewenste plaatje op.

We weten niet precies wat er in het hoofd van de jongedame om ging, maar ze had blijkbaar niet in de gaten dat het 9mm pistool geladen was. Ze vond het wapen op kantoor, waar het was achtergelaten door een van de beveiligers. Dat ze het pistool beter had kunnen laten liggen bleek al snel, want om het plaatje nog net even wat spannender te maken, besloot ze de trekker over te halen.

Dat ging gruwelijk mis, want het pistool bleek inderdaad geladen. Ze overleefde het incident wel, maar het is de vraag of ze weer helemaal de oude zal worden. Voorlopig ligt ze namelijk met serieuze verwondingen in het ziekenhuis.

Nog geen reacties

  1. Het lijkt mij eerder dat ze bij het indrukken van de ‘ontspanner’ ook door reflex haar andere vinger ook indrukte. En die zat om de trekker…

  2. Darwin Award voor deze domme zeug !

    Oh nee crap, ze heeft het overleefd. In Amerika zouden ze nu de bewaker gaan aanklagen…
    Raar verhaal overigens. Niet alleen zat er dus een patroon in de kamer maar was stond de veiligheidspal ook niet op “Safe” (of whatever they call in Motha Russia).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *