Vrouwelijke soldaten posten pics op Facebook, krijgen straf

Auteur: , 9 Reacties
Soldier babes

Vier vrouwelijke Israëlische soldaten hebben straf gekregen, nadat er foto’s van de dames in hun ondergoed op Facebook waren verschenen.

Via Facebook deelden de vrouwsoldaten een paar pikante plaatjes, inclusief een foto waarbij ze divers wapentuig in hun zachte handjes houden. Die plaatjes werden vervolgens gedeeld via sociale media. Vooral dat laatste was geen hele handige actie, aangezien Israëlische legerbases sinds kort een verbod kennen op sociale media.

Het geheel is wel wat tegenstrijdig, aangezien Israël ook tradities kent waarbij men naakt poseert zodra de militaire opleiding is voltooid.

De betreffende foto’s zijn inmiddels verwijderd. Al zwerven er nu een aantal plaatjes over het interweb, sommige gecensureerd, al is niet duidelijk of het hier gaat om de betreffende dames. De vrouwelijke soldaten zijn inmiddels gestraft vanwege dit onbetamelijke gedrag, zo liet de Israëlische Defensie gisteren weten. Wat de straf precies inhoudt is helaas niet bekend, suggesties zijn welkom! (via nydailynews.com)

Moonshine

Israeli death squad
Israeli death squad9 reacties

Gestraft? Ze zullen wel een ‘beurt’ hebben gekregen van de lokale hoogste minister of legerkamp aanvoerder..
@bigcar: ik denk idd dat ze even moesten spelen met de pistool van een of andere hoge pief.
Soldaten? Af en toe een onbewapende Palestijn neer schieten na dat jij zijn huis hebt gesloopt met een bulldozer.

Juist, wat een helden.
@reistje: Israel is anders wel de enige die wat durft te ondernemen, kijk naar Serie bijvoorbeeld.
@drivingpleasure: Serie ligt niet op mijn kaart?
Je bedoelt dat ze vele mensen slachtoffers maakte en rebellen (terroristen) helpen? Steunen van een terroristische organisatie maakt het niet beter.
@drivingpleasure: en wat ondernemen ze dan precies? dat iemand iets durft wilt niet zegge dat het goed is. low life
@MAB: Lowlifes zijn de lafbekken die kleine kinderen instrueren om met bomgordels, als laffe ratten nietsvermoedende menigten burgers binnen te wandelen en zichzelf dan op te blazen.
Lowlifes zijn ook zgn. ‘strijders’ die zich verschuilen achter vrouwen en kinderen als ze tegen echte soldaten moeten vechten…
@reistje: Achguttieguttiiee, die arme zielige zgn. palestijnen. Je weet wel die ooo zooo onbegrepen kinderhersenspoelers die niks liever willen dan elke Israëliër de dood injagen.
De nazi’s zijn bij die gasten niet voor niets zo hoog gewaardeerd…
Ik kan deze lolslipjes waarderen. Het is natuurlijk niet netjes en beschimpt natuurlijk de goede naam van het Israëlische leger maar ik vind ’t wel een lekkere ” in your face, vrouwenondrukkende palestijnen” actie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).