Waar blijft de Samsung Galaxy Fold?

Galaxy Fold in alle prachtige kleuren
De Zuid-Koreaanse techgigant laat van zich horen over de vouwbare smartphone.

Wat een absolute hit moest worden is voorlopig uitgelopen op een fail van jewelste, PR-technisch gezien. Samsung moet aan de bak om van de Galaxy Fold nog een succes te maken. De release date van de smartphone is uitgesteld en voorlopig is er nog veel onduidelijkheid.

Dat lijkt ook Samsung te beseffen. Volgens The Korea Herald gaat Samsung spoedig een nieuwe release date voor de Galaxy Fold aankondigen. Dat zegt Samsung topman DJ Koh in de Koreaanse krant. De problemen zouden in kaart zijn gebracht en het techbedrijf lijkt zich nu dan echt op te maken voor de daadwerkelijke release.

De topman laat weten dat Samsung zeer binnenkort met meer info gaat komen over de Galaxy Fold. In een reactie stelt men verder dat de Galaxy Fold niet te laat op de markt zal arriveren. Daarmee lijkt Koh aan te geven dat de Fold over een niet al te lange tijd in de winkels zal komen te liggen.

Of de Galaxy Fold nog een topper gaat worden valt te betwijfelen. De reputatie van het toestel is beschadigd en met een aanschafprijs van 2.000 euro spreekt Samsung al een kleiner koperspubliek aan. Het is in elk geval duidelijk dat er van een annulering absoluut geen sprake is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *