Waarom is dit horloge zo populair op Kickstarter?

Filipo Loreti
Dit horloge is vele malen overtekend op Kickstarter. Snap jij het? Wij wel!

Het recept voor een succesvol Kickstarter-project is simpel. Zorg voor een kwalitatief heel goed product, hou de prijs betaalbaar, besteed veel tijd en aandacht aan design en maak iets unieks en onderscheidend.

De horloges van Filippo Loreti voldoen aan alle eisen. De horloges zijn handgemaakt, hebben tien jaar garantie, komen uit Italië en het design is geïnspireerd op monumenten in de Italiaanse steden Venetië, Milaan en Florence.

Filippo Loreti is mooi project Kickstarter horloge

En nu komt het mooiste: het horloge kost 149 dollar. En daarmee heb je dus een volstrekt uniek product waarvan je zeker weet dat je vrienden het niet hebben. Althans, momenteel hebben al 13.781 mensen ingetekend op de Filipo Loreti.

Als je ook zo’n horloge wil hebben, dan moet je opschieten. Je hebt nog minder dan 70 uur om in te tekenen. Helaas moet je nog wel even wachten. De horloges worden pas in mei 2017 geleverd.

Ps: Deze draagbare projector is ook begeerlijk... En heb je ook zo’n hekel aan al die kabels in je huis?

[gv data=”ZcSaQLkE8S8″][/gv]

Nog geen reacties

 1. Als je wat doorleest op de site is dit alles behalve een goede deal:
  Het mechanisme is japans
  Japan automatic:
  Venice automatic Miyota 9100;
  Milano automatic Miyota 9122;
  Rome automatic Miyota 8215.
  Japan semi-mechanical quartz:
  Venice VX3F; Rome 2035; Milano VD75.

  Dan kan je net zo goed voor andere merken gaan, die in net dezelfde prijsklasse zitten, ok geen 10 jaar garantie, maar hoe zeker ben je daarvan bij een kickstarterproject? Persoonlijk vind ik alleen de Rome serie iets of wat geslaagd, maar de automaat met 12 mm dikte is gewoon veel te dik voor een horloge, zeker voor een 42 mm horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *