Waarom je geen gitzwarte iPhone 7 Plus moet bestellen

7 Plus
Tenzij je geen haast hebt natuurlijk.

De iPhone 7 is een verkoophit, of Apple heeft de leveringen niet op orde. Kies zelf maar een antwoord. Feit is dat de nieuwste smartphone van het Amerikaanse bedrijf beperkt leverbaar is en dus moet je er snel bij zijn.

Vanaf morgen is de telefoon in Nederland te koop, maar wie een gitzwarte 7 Plus op het oog heeft komt van een koude kermis thuis. Waar de meeste versies van de 7 een levertijd hebben tussen de twee en de drie weken, is de gitzwarte 7 Plus al doodleuk uitverkocht. Mocht je er nu eentje bestellen dan duurt het tenminste tot halverwege november voordat je de smartphone in je handen kan houden. Wil je überhaupt een iPhone 7 kopen dan kun je dit het beste online doen. Winkels hebben slechts een beperkte voorraad waardoor de toestellen snel uitverkocht zullen zijn.

Traditioneel bij de start van de verkoop van een nieuwe iPhone zijn diverse winkels bezaait met Apple-schapen. Mensen slapen enkele dagen van tevoren voor de deur om als eerste de smartphone in handen te krijgen. Onder andere bij de Apple-winkel op 5th Avenue in New York zijn al de nodige tentjes gespot. Opvallend is wel dat de interesse een stuk minder is in vergelijking met enkele jaren geleden. De iPhone 7 is nu niet echt bijzonder te noemen in vergelijking met zijn concurrenten en blijkbaar hebben ook de fans dit door.

Daarnaast konden wachtenden die hoopten op een (gitzwarte) 7 Plus ook huiswaarts keren. Apple-medewerkers gaven door dat het toestel niet beschikbaar zou zijn wanneer ze als eerste in de winkel stappen op vrijdagmorgen. Hoe wachtenden in Sydney reageerden op dit nieuws kun je zien in de video hieronder. De ‘gedupeerden’ kregen een giftcard van Apple ten waarde van 100 dollar.

[gv data=”kM1MILXz6gI”][/gv]

6 reacties

  1. Ik ga binnenkort m’n eerste iPhone halen, na 5 jaar met Android gedaan te hebben. En dat puur omdat er op de buggy Sony Xperia Z5 Compact na geen kleine high end toestellen meer te krijgen zijn. Het wordt dus een SE 64GB, ik ben erg benieuwd!

    • @Jochempie: Sterkte dan maar alvast. We zien je volgend jaar wel terugkomen naar Android. Alles apps die je tot nog toe had gekocht.. kun je weer opnieuw aanschaffen. Even je launcher aanpassen? Dacht het niet! Een andere gallery app? Wat! Ben je gek?! Dus jij wilt draadloos betalen of sowieso draadloos laden? No way!
      Ik was ook altijd van de kleine telefoons, moest niets hebben van die grote dingen. Nu sinds een paar maanden toch in het bezit van een Galaxy S7edge. Voor mij persoonlijk mijn beste toestel ooit. Zeker heb ik ook de iPhone overwogen. Heb deze een tijdje kunnen proberen maar het ligt mij totaal niet. Ik kan niets doen van aanpassingen op het ding wat ik zou willen.. erg frustrerend.

      • @ardonjr: De enige apps die ik op Android heb aangeschaft zijn GTA San Andreas voor m’n Note 10.1 en Sketchbook Pro, ook voor de Note. Verder heb ik geen idee wat een launcher is, voldoet m’n gallery app prima en draadloos betalen doe ik met m’n pinpas. Laden doe ik met een draadje en daar is niets mis mee. Kan je ‘m tenminste niet per ongeluk verkeerd leggen. Needless to say, ik ben een basic user, en ik wil snelheid, compactheid, opslagruimte en batterijduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *