Waarom je WhatsApp status een stuk belangrijker wordt

WhatsApp
Binnenkort denk je wel twee keer na over het veranderen van je WhatsApp-status.

In tegenstelling tot Facebook is het aanpassen van je status op WhatsApp niet heel erg bijzonder. Je vrienden zullen het misschien opmerken dat je een nieuwe status hebt wanneer ze uit verveling door hun contactenlijst scrollen. Als we de beelden van een onderschepte WhatsApp-bèta moeten geloven, komt daar binnenkort verandering in.

Uit een tweet van @WABetaInfo blijkt dat je in de nieuwste bèta-versie van WhatsApp meldingen kunt ontvangen over status-updates van je contacten. Kortom: naast notificaties van berichten word je ook op de hoogte gesteld wanneer iemand zijn of haar WhatsApp-status aanpast. Handig om mensen te laten weten wanneer je écht in een vergadering zit bijvoorbeeld.

Hoewel het een handige feature kán zijn, is de kans groter dat je gek wordt van de tientallen status-updates van enkele personen die (te) veel aandacht nodig hebben. Gelukkig zijn de meldingen volgens @WABetaInfo dan ook uit te schakelen in het instellingenscherm.

De notificaties voor status-updates van je contacten staat vermoedelijk ook standaard uitgeschakeld. Wanneer we deze nieuwe feature in een officiële WhatsApp-versie mogen verwachten, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *