Wandelend audiosysteem: deze jas heeft 20 speakers

Wandelend audiosysteem: deze jas heeft 20 speakers
Hoe hard zou je muziek kunnen afspelen met deze jas?

De Japanse band One OK Rock brengt binnenkort een nieuw album uit en ter gelegenheid van dit nieuwe album hebben ze een bijzondere jas laten maken. In samenwerking met een designer is de Wearable One OK Rock tot stand gekomen.

De lederen jas beschikt over 20 speakers. Iedere speaker is anders afgesteld om het geluid zo goed mogelijk te laten klinken. Zo moeten de vocalen vanuit je buik klinken, en zijn de instrumenten afgesteld op torso en armen.

De band toonde de creatie afgelopen week in muziekwinkel Tower Records te Shibuya, Tokio. Fans mochten de jas uitproberen en kregen een track van het nieuwe album te horen. Zoals het er nu op lijkt zal de bijzondere jas niet in productie worden genomen, maar fungeerde het aparte stukje kleding als promotiestunt voor het nieuwe album van de Japanse band.

Nog geen reacties

  1. Gelukkig gaat hij niet in productie. Ik zie (of hoor) het al voor me op een mooie dag in het park of centrum van een stad.

    Maar wat is hij gaaf, zou er best wel één voor mij willen hebben, dat dan weer wel.

  2. Het lijkt me wel echt een gave jas om te hebben. Maar ik vind het persoonlijk nogal asociaal om dan keihard muziek aan te zetten in openbare ruimtes. Dat dan weer wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *