Wanneer keert The Crown terug op Netflix?

Wanneer keert The Crown terug op Netflix?
Nog even geduld!

De zeer gewaardeerde Netflix-serie The Crown keert later dit jaar terug op de Amerikaanse streamingdienst. Na een goed ontvangen eerste en tweede seizoen was het een logische keuze dat Netflix groen licht had gegeven voor een derde seizoen.

Vandaag heeft de streamingdienst bekendgemaakt dat het derde seizoen van The Crown op 17 november op Netflix verschijnt. Er hebben een aantal wijzingen met de cast voorgedaan. Zo zal Academy Award-winnares Olivia Colman voor het eerst te zien zijn in de serie. Ze speelt de rol van koningin Elizabeth II.

Dat is zeker niet de enige belangrijke wijziging aan dit nieuwe seizoen. Naast Colman kruipt Tobias Menzies in de rol van prins Philip. Helena Bonham Carter speelt dit seizoen prinses Margaret.

Het derde seizoen van The Crown speelt zich af tussen 1964 en 1977. Een korte teaser, vrijgegeven door Netflix, deelt de eerste beelden van Colman als koningin Elizabeth II. De teaser van 20 seconden brengt vervolgens de releasedatum van seizoen drie van The Crown in beeld. Je kunt de teaser hieronder bekijken.

[gv data=”ZXrEnmracYw”][/gv]

Lees ook: Deze films en series kijk je in augustus op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *