Wat doet de nieuwe Theater-modus in iOS 10.3?

Test nu iOs 10.2
De overvloed aan nieuwe features houdt ook in iOS 10.3 niet op.

Eerder dit jaar waren er geruchten dat iOS 10 met een speciale ‘dark-mode’ beschikbaar zou komen. Deze feature zou je iOS-toestel voorzien van een donkerder thema, waardoor het beeld minder pijnlijk voor je ogen is in situaties met weinig licht. Van die speciale modus hebben we echter niets meer vernomen.

Een aantal tweets van bekende hardware-klikspaan Sonny Dickson lijken er op te wijzen dat we deze feature mogen verwachten in de nieuwste iOS-versie. Het zou echter geen ‘dark-mode’ meer heten, maar ’theater-mode’.

Deze nieuwe modus is te herkennen aan een popcorn-icoontje in het bedieningspaneel van je iOS-apparaat. Naast een donker thema is het ook mogelijk dat deze nieuwe modus ook geschikt zou zijn om in alle rust een film of iets dergelijks te kijken. Denk hierbij aan het tijdelijk uitschakelen van systeemgeluiden en inkomende meldingen.

Op 10 januari weten we zeker wat de nieuwe modus voor ons in petto heeft. Dan komt namelijk de eerste bètaversie van iOS 10.3 beschikbaar. Wij zijn ook benieuwd of de nieuwe systeemsoftware de iPhone-accuproblemen aanpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *