Wat is er met deze 20 YouTube-sterren gebeurd?


Heel even succes op het internet, miljoenen views met een grappig filmpje binnenhalen, zelfs DWDD zendt het een week nadat iedereen het heeft gezien uit, om daarna in de vergetelheid te raken. Het lijkt het lot van menig YouTube-ster en -eendagsvlieg. Toch zijn er genoeg die er flink aan hebben verdiend.

Van Psy met Gangnam Style, tot Charly Bit My Finger en die wierdo van Chocolate Rain. Vixy.net zocht uit waarom ze destijds beroemd werden, en wat er nu nog over is van die bekendheid. Of ze nou cashen met merchandising of platencontracten in de wacht slepen, heel even als YouTube-sensatie door het leven gaan geeft je in ieder geval genoeg mogelijkheden.

Klik op de afbeelding voor groter beeld

Nog geen reacties

      • @mannetje: Ik wist er enkele niet van (oa omdat ze niet zo bekend zijn), maar bvb de ‘Talking Twin Babies’: de ‘Now’ zegt gewoon dat het filmpje 77 miljoen views heeft, wat ook al vermeld staat. De shows waar de baby’s vermeld werden staat dan weer bij ‘Then’, terwijl dit bij ‘Now’ staat bij andere nummers. Het oogt gewoon nogal warrig en er lijkt weinig moeite in gestoken te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *