Wat je moet weten over de spin-off van The Big Bang Theory

Wat je moet weten over spin-off van Big Bang Theory
Jep, er komt een spin-off van de The Big Bang Theory aan.

Het Amerikaanse televisienetwerk CBS heeft officieel groen licht gegeven voor een spin-off van de The Big Bang Theory. De serie zal draaien om Sheldon Cooper. Misschien wel het meest opvallende personage uit de wereldberoemde televisieserie.

De serie gaat ‘Young Sheldon’ heten en draait inderdaad om de jonge Sheldon. De serie gaat zich afspelen in East Texas, waar hij opgroeide. In het nieuwe programma is Sheldon negen jaar oud en gaat hij zoals iedere andere leeftijdgenoot naar school. Bij Sheldon gaan dingen echter anders dan bij anderen en daar gaat deze spin-off zich dan ook op focussen.

Het is niet bekend hoeveel afleveringen CBS heeft besteld. De première van het eerste seizoen Young Sheldon staat gepland voor het televisieseizoen 2017-2018. Chuck Lorre en Steven Malaro zijn verantwoordelijk voor het schrijven van de serie. Beide heren staan ook aan het roer van The Big Bang Theory.

Sheldon zal worden gespeeld door acteur Iain Armitage. Andere acteurs en actrices die hun opwachting gaan maken zijn Zoe Perry, Lance Barber, Raegan Revord en Montana Jordan. (via Variety)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *