Wat je moet weten over Netflix Mindhunter 2 [trailer]

Wat je moet weten over Netflix Minderhunter 2 [trailer]
Een nieuw seizoen Mindhunter is bijna hier.

In de Netflix-serie Mindhunter kruipen twee FBI-agenten in het denken van een seriemoordenaar. De serie is gebaseerd op het non-fictie boek Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit. Ze proberen de gedachten achter de moordenaar te achterhalen. Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig en tachtig, een tijd waar de term ‘seriemoordenaar’ nog niet bestond. Het eerste seizoen van de spannende serie was een succes en binnenkort kun je seizoen twee van Mindhunter op Netflix bekijken.

In seizoen twee gaan moordonderzoekers Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) uitzoeken hoe het zit met de kindmoorden in Atlanta die tussen 1979 en 1981 hebben plaatsgevonden. In Mindhunter 2 komt ook moordenaar Charles Manson aan bod, gespeeld door Damon Herriman. Deze acteur kroop al eerder in de huid van Manson voor de film Once Upon A Time In Hollywood.

Seizoen twee van Mindhunter verschijnt 16 augustus op Netflix. Fans reageren enthousiast op de nieuwe trailer, die inmiddels meer dan 345.000 keer is bekeken. Check de trailer hieronder.

[gv data=”PHlJQCyqiaI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *