Wat je moet weten over Star Trek op Netflix [video]

Star Trek: Discovery
De exclusieve Netflix-serie start over een paar maanden.

Star Trek is een van meest iconische franchises van de afgelopen decennia en keert met Star Trek: Discovery na 50 jaar afwezigheid weer terug. De nieuwe serie volgt de Starfleet tijdens haar missies om onontdekte werelden en levensvormen te vinden. Eén officier leert tijdens deze reizen dat om echt alles wat buitenaards is te begrijpen, je eerst jezelf volledig moet kennen.

Star Trek: Discovery introduceert onder andere een nieuw schip, nieuwe personages en spannende missies, maar behoudt de setting en het gedachtegoed waar de franchise zo bekend en beroemd mee is geworden. In onderstaande sneak peak video vind je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Vanaf 25 september verschijnt er elke week op maandag een nieuwe aflevering van Star Trek: Discovery, die exclusief te zien is op Netflix. De vijftien afleveringen zijn opgesplitst in twee delen: de eerste acht afleveringen komen 25 september tot en met 6 november iedere maandag, terwijl de rest van het seizoen start in januari 2018.

[gv data=”sr__Vb4QOsc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *