Wat? Mario Kart 8 Deluxe spelen op een stadionscherm!

Auteur: , Geen reacties
Wat? Mario Kart 8 Deluxe spelen op een stadionscherm!

Dat is nog eens next level gamen.

Je zult het vast wel eens in gedachte hebben gehad. Bij het binnentreden van een bioscoop, stadion of festival denken hoe het moet zijn om te spelen op zo’n enorm aanwezig scherm. Die fantasie hebben een stel vrienden in vervulling kunnen laten gaan.

Naar aanleiding van een liefdadigheidsactie kregen ze de kans om Mario Kart 8 Deluxe te spelen op het scherm in het stadion van de De Kansas City Royals. Het beeld meet 25 bij 32 meter. Voor het spelen van games natuurlijk erg vreemd, want het display is verticaal. Toch moet het onzettend gaaf zijn geweest.

Er werd een competitie gespeeld en de winnaars van deze competitie mochten Mario Kart 8 op het enorme display spelen. Het opgebrachte geld komt ten goede aan Royals Charities, een non-profit organisatie uit de Verenigde Staten dat zich onder meer inzet voor kinderen in het onderwijs.

Normaal gesproken kun je de score van het scherm aflezen tijdens een wedstrijd. Nu was er een Nintendo aangesloten op het display. Een helikopter maakte er beelden van, je checkt ze hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).