Dit is Assassin’s Creed: Odyssey

Wat we kunnen verwachten van Assassin's Creed: Odyssey
Een nieuwe Assassin’s Creed game is onderweg. De aankondiging van het kersverse deel werd door Ubisoft via sociale media gedaan.

Gisteravond lekte de titelnaam en de eerste info van Assassin’s Creed: Odyssey uit. Ubisoft besloot toen maar om gelijk de eerste teaser officieel met de wereld te delen, aangezien de gelekte info toch al op straat lag.

Zo is nu duidelijk geworden dat de game Assassin’s Creed: Odyssey gaat heten. Dit deel speelt zich af in de Griekse oudheid. De teaser duurt welgeteld vijf seconden, waarvan je slechts een of twee seconden beelden ziet van het spel. De geruchten gaan dat de game in het eerste kwartaal van 2019 zal verschijnen.

Meer informatie over het spel zal door Ubisoft worden bekendgemaakt tijdens de E3, die later deze maand gaat plaatsvinden. Om alvast in de stemming te komen kun je film 300 (nog eens) kijken. Je checkt de teaser van Assassin’s Creed: Odyssey hieronder.

2 reacties

  1. Tof!
    Moet zeggen dat ik na AC-3 ben afgehaakt, of naja, deel 4 vier die kon me niet zo bekoren. Toch blijft het een lekkere serie, beetje veel van hetzelfde, weet wat je kan verwachten zelfs in een andere setting.

  2. Aah goed nieuws. De laatste was de beste uit de serie en ook op zichzelf gewoon en goeie game!

    Als het meer van dat is maar dan in Griekenland ben ik al ruim tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *