Waytap is de biertap die iedere man in huis moet hebben

fizzics waytap
Door de Waytap smaakt dat biertje ’s avonds op de bank net een tikkeltje beter.

Maak kennis met Waytap, een draagbare thuistap die volgens de makers (Fizzics) elk biertje beter laat smaken. Dit realiseren ze door de gepatenteerde microschuimtechniek. Als we de ontwikkelaars mogen geloven stuurt de Waytap geluidsgolven door het bier heen die ervoor zorgen dat het natuurlijke koolzuur in je bier bubbels vormen waardoor de geur, aroma en smaak van het bier versterkt.

De Waytap werk bijzonder makkelijk. Je doet de tap omhoog, zet een bierflesje erin en trekt de taphandel naar beneden. De geluidsgolven worden geactiveerd en je biertje stroomt gelijk uit de tap met een heerlijk schuimlaagje. Volgers Fizzics kan de Waytap elk soort biertje omtoveren alsof het rechtstreeks uit de tap komt.

De Waytap kan voor 90 dollar gepre-orderd worden via de Kickstarter-campagne. De uiteindelijke verkoopprijs wordt 130 dollar. Dat de Waytap geproduceerd gaat worden is inmiddels zo goed als zeker. Het streefbedrag van 50.000 dollar is ruim gepasseerd. De ontwikkelaars hebben inmiddels namelijk 102.000 dollar opgehaald, gefinancierd door zo’n 800 mensen. Bekijk het filmpje van de Waytap hieronder.

[gv data=”6metSIeAJrw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *