Wees de Master Chief van de weg met deze Halo motorhelm

Halo-Motorhelm
Of je nu fan bent van de Halo-games of niet, deze motorhelm ziet er wel heel tof uit. Het mooiste: hij voldoet aan alle eisen om in het verkeer gebruikt te worden.

Volgens de National Entertainment Collectibles Association (NECA) worden de eerste exemplaren van deze Halo-helmen in juli dit jaar verscheept. De helm voldoet aan de veiligheidseisen en volgens NECA laat de helm wat lucht door aan de voorkant, zodat het vizier minder snel beslaat.

Samenwerking met 343 Industries
Toen ontwikkelaar 343 Industries, de ontwikkelstudio van de Halo-games, eind vorig jaar onthulde een samenwerking aan te gaan met NECA om merchandise te produceren, hoopten veel Halofanaten al dat er een motorhelm aan zou komen in de stijl van ieders favoriete groene ruimtemarinier. En zo geschiedde. Bij het design is er alles aan gedaan om het hoofd van de drager zo koel mogelijk te houden. Bovendien is de binnenkant groot genoeg voor mensen die een bril dragen.

Vier formaten
Een prijs is op dit moment nog niet bekend, al zijn er wel vier verschillende formaten aangekondigd die van small (55 tot 56 centimeter) tot large (61 tot 62 centimeter) verschillen. Meer informatie over de helm kun je hier vinden op de website van NECA.

Halo-Helm

14 reacties

  1. Er was een tijd geleden ook zo’n helm te koop gestyled naar Predator van Alien vs. Predator. Inclusief al die dreadlocks/slierten.

    Deze is ook heel mooi uitgevoerd, meer mijn ding dan Predator, maar als ik op de motor zit heb ik toch liever gewoon mn normale integraal helm :p

  2. Er was (is) ook een helm met de kop van ‘Predator’. Die voldeed helaas niet aan de veiligheidseisen ook al werd dat wel vermeld.
    Hopelijk is dat bij deze helm anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *