Whoops. Vodafone verbindt bellers door met wildvreemden


Bent u toevallig klant bij Vodafone, en vanochtend serieus gaan twijfelen aan uw mentale gesteldheid omdat er constant vreemden aan de lijn kwamen na het bellen van correcte nummers? Geen nood, de fout ligt bij de provider.

Crosstalking

Vodafone-klanten klagen vandaag dat ze zowel via mobiel als vaste lijnen de verkeerde personen aan de telefoon krijgen. De telefoon gaat wel bij de juiste persoon over, maar zodra er opgenomen wordt verbreekt de verbinding en krijgen klanten iemand anders aan de lijn, oftewel crosstalking.

Vodafone zegt het probleem ‘met hoge prioriteit’ te onderzoeken. Wanneer het probleem is opgelost kan door de provider nog niet worden gezegd. In een forumbericht laten ze weten:

Op dit moment krijgen we meerdere meldingen van klanten over problemen met uitgaand bellen. Het lijkt erop dat het niet in alle gevallen lukt om een uitgaand gesprek op te zetten. We onderzoeken dit met hoge prioriteit en we doen ons best om dit zo snel mogelijk te verhelpen. De meldingen betreffen meerdere regio’s.

We vroegen het aan @KoenvanH, die het probleem vandaag eveneens ondervond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *