Wij willen deze Marvel vs DC superheldenfilm nu zien [video]

Marvel-vs-DC
De droom voor iedere fan van superhelden is natuurlijk dat Marvel (Spider-Man, Iron Man) het tegen DC (Batman, Superman) opneemt. Een getalenteerde fan laat deze droom uitkomen in deze supergave trailer.

De bioscopen lopen over van de superheldenfilms uit de keuken van Marvel en DC, en dat blijft de komende jaren nog wel even zo. Een film waarin de twee heldenwerelden met elkaar vermengen zal er alleen waarschijnlijk nooit komen, omdat er teveel bedrijven bij gemoeid zijn om dit mogelijk te maken.

Zelfgemaakte trailer
Gelukkig hebben we het internet nog, waar mensen als Alex Luthor deze ultieme film toch een beetje werkelijkheid maken. Hij zette eigenhandig onderstaande trailer in elkaar, die beelden gebruikt uit tal van Marvel- en DC-films waaronder The Avengers, Man of Steel, Guardians of the Galaxy en The Dark Knight.

Het is meer dan een simpele trailermix, want door slim te monteren lijkt het net alsof de superhelden daadwerkelijk met elkaar in contact komen. Zeker na het zien van de video zouden we de filmstudio’s die het lot van Marvel en DC in handen hebben heel lief aan willen kijken, zodat we over een aantal jaar alsnog deze film in de bioscoop kunnen gaan bewonderen.

[gv data=”8KxIHVGch8I”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *