Windblocker: beter bellen in de buitenlucht

Windblocker
Onze telefoons worden steeds beter om achtergrondgeluid weg te filteren tijdens een telefoongesprek, maar een flinke storm gooit vaak alsnog roet in het eten.

Professionele microfoons hebben ook anno 2015 nog een plopkap, dus waarom zouden smartphones er hun voordeel niet mee kunnen doen? Dat moeten de bedenkers van de Windblocker gedacht hebben, een klein bolletje dat je onder je telefoon of tablet kunt klikken, over de microfoon heen.

Filmen of bellen
Dit zorgt ervoor dat harde windvlagen het geluid niet verstoren, handig als je vaak buiten bent en regelmatig telefoontjes pleegt of een video opneemt met je tablet of telefoon. De Windblocker hoeft natuurlijk niet altijd aan je telefoon gehangen te worden, dus daarom kun je hem dankzij het compacte design heel gemakkelijk weer opbergen.

Een prijs is nog niet bekend, maar aan het product te zien moet het niet erg prijzig zijn om ze te produceren. Houd de website de komende tijd dus in de gaten, mocht je interesse hebben.

[gv data=”Q6-Re7TY2ks”][/gv]

Eén reactie

  1. Vandaag een lullig ballonnetje aan je telefoon voor enkele tientjes, volgend jaar overgenomen door Samsung/Apple (doorhalen wat niet van toepassing is) en volledig geïntegreerd in het design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *