Windows 10 herfstupdate werkt samen met je smartphone

Windows 10
Een heel interessante feature in de nieuwe grote update voor Windows 10.

Enkele maanden geleden ging de officiële Windows 10 Creators Update live. De update bracht enkele handige features met zich mee, zoals een speciale gamemodus, het gebruiksvriendelijker maken van updates installeren, een nachtmodus en nog veel meer. De Windows 10 Fall Creators Update bevat ook genoeg moois.

In de te verschijnen is er namelijk ruimte voor een betere samenwerking tussen je smartphone en Windows 10. Op dit moment is Microsoft bezig met een speciale Android-app webpagina’s die op je smartphone staan te openen op de gekoppelde Windows 10 PC. Ook wordt er hard gewerkt aan eenzelfde app/feature voor iOS.

Extra pijnlijk voor Microsoft is dat het Windows 10 Mobile gebruikers niet eens ondersteunt met een soortgelijke feature in de toekomst. Het lijkt duidelijk dat de tech-gigant ook weet dat haar mobiele besturingssysteem slechts een marginale rol speelt in het huidige smartphonelandschap.

Windows 10 Fall Creators Update

Wel kunnen Windows 10 Mobile gebruikers met de nieuwste update hun smartphones succesvol in portretmodus hun scherm bekijken op de PC-versie van Windows 10 met Continuum. De officiële Windows 10 Fall Creators Update laat langer op zich wachten, en verschijnt naar verluidt pas in september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *