WingLights maken hand uitsteken op de fiets overbodig

Winglights laat je makkelijk richting aangeven op de fiets
Dagelijks gebeuren er enorm veel ongelukken met fietsers in ons land. Vooral in deze donkere wintertijden worden fietsers vaak over het hoofd gezien, zeker wanneer ze niet voorzien zijn van de juiste verlichting.

Het gebeurt steeds minder vaak dat fietsers richting aangeven op de fiets. Jongeren schieten de straat over en denken er niet eens over om hun hand uit te steken, terwijl ouderen het vaak niet eens aandurven om het stuur met een hand los te laten. Daarnaast is het ‘s avonds sowieso al lastig om te zien wanneer iemand zijn hand uitsteekt. De WingLights moeten hier iets aan gaan veranderen. Het zijn namelijk richtingaanwijzers voor op je fiets. Zo hoef je dus nooit meer je hand uit te steken en val je altijd op.

Je kunt beide richtingaanwijzers makkelijk bevestigen aan de uiteinden van je stuur. Daarnaast zijn ze ook weer makkelijk los te maken, bijvoorbeeld wanneer je je fiets ergens neer wilt zetten. Je klikt ze vervolgens gemakkelijk vast aan een sleutelhanger, zodat je ze altijd bij je hebt.

Je kunt de richtingaanwijzers voor je fiets hier bestellen voor zo’n 18 euro.

[gv data=”qXUz8GddyMw”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *