Woojer: Voel de muziek met deze draagbare subwoofer

Woojer
In combinatie met een koptelefoon kun je nu letterlijk het geluid van films, muziek en games voelen dankzij deze kleine, draagbare subwoofer die zo in je broekzak past.

De Woojer is een klein blokje dat je aan je riem kunt hangen, zodat je ineens het gevoel krijgt dat je bij een live optreden staat, waarbij de bass door je lichaam dreunt. Na een succesvolle Kickstartercampagne (ze bestaan!) is de Woojer nu voor iedereen te koop via de officiële website.

Ook voor films en games
Op het muziekdoosje kun je drie verschillende standen kiezen, die de trillingen van zacht naar intens laten gaan. Bovendien kun je een Woojer ook prima gebruiken tijdens het kijken van films of het spelen van games. Zo krijgt een explosieve actiefilm ineens een hele andere dimensie, als de inslaande bommen je letterlijk heen en weer laten schudden. Stel je ook eens voor om een dergelijke subwoofer aan je lichaam te hangen als je een Oculus Rift of andere VR-headset op hebt, zodat je nog meer in de simulatie gezogen wordt.

Als je nu een exemplaar (vanaf 99 dollar) bestelt ben je er zeker van dat hij deze maand nog naar je verzonden wordt. Onderstaande trailer illustreert het effect van de Woojer met talloze bierdopjes die op en neer springen door de zware bastonen van de muziek. Vergelijk het een beetje met de BassAware, maar dan met een eleganter en minder opzichtig design.

[gv data=”8LwHHWjWE5A”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *