Word beter in borstvoeden met Google Glass

Google Glass biedt ondersteuning bij borstvoeden
De mogelijkheden van de Google Glass blijven ons verbazen. Hierbij wederom een toepassing uit onverwachte hoek.

Mocht je als moeder je baby graag voeding uit eigen productie geven, dan wil je dit natuurlijk op de beste manier doen. Het bedrijf Small World in Melbourne wil tien aanstaande moeders gaan helpen met borstvoeden middels de Google Glass. Het gaat nu nog om een experiment, maar volgens Small World kan het gebruik van de Google Glass veel problemen rond borstvoeding verhelpen.

Het bedrijf geeft aan dat veel Australische vrouwen al na 12 weken stoppen met borstvoeden. Vaak zijn het kleine problemen die de oorzaak zijn. De juiste informatie verkrijgen blijkt moeilijk voor deze vrouwen, aangezien Australië veel dunbevolkte gebieden kent met geen of weinig artsenposten in de buurt. Over de telefoon komt de info onduidelijk over en bovendien heeft een moeder beide handen nodig voor het borstvoeden.

De Google Glass zou live informatie kunnen geven tijdens het borstvoeden. Wanneer het toch fout gaat kan de gebruiker een videogesprek starten met een deskundige die haar op beeld volgt en direct de juiste instructies geeft.

Het onderzoek start ergens in februari 2014.

[lg_folder folder=”Google/Glass/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Dat borstvoeding geven is achterhaald. Poedermelk is tegenwoordig net zo goed en de boobies gaan er niet van hangen. Beetje jammer dit Google.

  2. Dat borstvoeding geven is achterhaald. Poedermelk is tegenwoordig net zo goed en de boobies gaan er niet van hangen. Beetje jammer dit Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *