Worden dit de wapens van de nieuwe Samsung Galaxy S11?

samsung-galaxy-s-11-renders-release
Deze killers zorgen ook voor een probleem. Hoe lost Samsung dat op?

Inmiddels maken we ons weer langzaam klaar voor de volgende generatie Samsung Galaxy vlaggenschepen. De Samsung Galaxy S11 lijkt al redelijk ver ontwikkeld te zijn. Hier valt dan met regelmaat iets over te melden. De bekende watcher en ‘lekker’ Ice Universe deelde in een semi-nonchalante tweet een eerste lek. Het beeldscherm zou liefst 120 Hz verversingscapaciteit hebben.

Hiermee zou Samsung een snellere verversing bieden dan komende concurrenten zoals de Huawei P40 Pro. Voor gebruikers betekent dit dat het scherm razendsnel ververst waardoor je een natuurlijke weergave en gebruik van het beeldscherm zonder haperingen ziet.

Een ander lek, waarbij men op basis van de logica in serienummer concludeert dat het om de Samsung Galaxy S11 gaat, suggereert dat je ook een breder scherm kunt verwachten. Men noteert namelijk een 20:9 schermratio. Laat je niet afschrikken door de bijzonder lage resolutie, dat is bij dit soort testen normaal. Daarmee zou de Samsung Galaxy S11 iets groter worden dan voorganger Samsung Galaxy S10.

Op basis van deze gegevens kunnen we concluderen dat Samsung verder in gaat zetten op de versterking van beleving en optimalisatie van het beeld. Daarmee ligt ook een verdere verbetering van de camera’s voor de hand.

Hiermee is er ook een volgend ‘probleem’ om over te speculeren. Een groter beeld dat vaker ververst vraagt om meer capaciteit. Daarmee zal een batterij sneller leeg gaan dan men gewend is. De batterijcapaciteit uitbreiden is daarmee niet automatisch het juiste antwoord. De batterij heeft namelijk fysiek ruimte nodig. Wanneer je echter een slank en elegant toestel wilt produceren is een dikke batterij geen uitkomst. We zijn dus benieuwd naar de komende speculaties.

Nog geen reacties

 1. Simpel, stoppen met die anorexia shit en een iets dikker toestel durven te maken met een grotere accu.
  Zelfs Apple durfde het aan na jaren in een kliniek te hebben gezeten maar met name Asus gaf het goede voorbeeld met 6000mah in de ROG2 en ook al 120hz scherm, niks nieuws wat dat betreft.

 2. Er zijn nog meer leaks. Wat denk je van een 108Mp front-facing camera en een 5 x optische zoom die volgens Ice Universe niet zomaar een optische zoom is.

  En wat denk je van een spectrometer waarmee je kunt meten hoeveel suiker in voedsel zit, wat er in medicijnen zit, hoeveel vocht je huid bevat en wat het suikerniveau in je bloed is.

  • @primesinterparis: Spectrometer is echt iets voor Samsung, een gimmick. Grootste onzin die er is. Net als jarenlang die onzin hartmeter en zuurstof gehalte sensor. Gebruik je 2x en daarna nooit meer.

   En het is zo simpel allemaal. Het is overduidelijk wat de mensen willen, bouw dat gewoon.

   • @primesinterparis: Je kunt niet met een pocket spectrometer even bepalen hoeveel suiker in iets zit, onmogelijk. Bovendien staan die gegevens al op producten mocht het je uberhaupt boeien.

    Dit zijn 101% gimmicks om te verbloemen dat de zinvolle ideeen eigenlijk op zijn. Ipv het perfectioneren van bestaande features.

  • @towi1989: Gimmick? Hoe weet je dat? Heb je gezien hoe het werkt en wat het kan? Hartslag meter is prima.

   Daarbij als er 1 fabrikant is die luistert naar zijn gebruikers is het Samsung wel.

   • @primesinterparis: Weet niet hoeland jij al Samsungs hebt maar ik al bijna 10 jaar.
    En vroeger klopte jouw opmerking, de laatste jaren niet meer.

    Zie headphone jack
    Zie edge display
    Zie IR blaster
    Zie Android update beleid
    Zie design keuzes (met name kleuren)

    Men luistert steeds minder. En dat zeg ik als Samsung fanboy en de meesten hier kunnen dat beamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *