Wordt de nieuwe iPhone 8 eindelijk echt draadloos?

Apple werkt aan echt draadloos opladen
Zou het dan toch echt gebeuren?.
De iPhone is een mooi apparaat, maar een functie mist het toestel a jaren met node: draadloos opladen. Toch gloort er hoop. Foxconn zou werken aan deze functie voor iPhone die 2017 uitkomt. In 2017 bestaat de Iphone precies 10 jaar.

Juist bij deze jubileum-editie is Apple er allles aan gelegen om met een toestel te komen dat iedereen verbaast. Want laten we eerlijk zijn: de iPhone 7 is mooi, maar verre van vernieuwend. Draadloos opladen zou een mooie vernieuwing zijn.

Niet zo gek dat Apple minder iPhones verkoopt.

Ook werd vorige bekend dat de nieuwe smartphone van Apple een OLED-scherm gaat krijgen. Volgens de geruchten komen er drie modellen van de iPhone 7-opvolger met verschillende schermformaten, 4,7-inch, 5-inch en 5,5-inch. De iPhone 6 en 7 hebben alleen een 4,7-inch en 5,5-inch model. Verder meldt Nikkei dat alle drie de modellen een glazen achterkant zullen krijgen.

2 reacties

    • @turbobrick: Ja maar die manier van draadloos laden is geen cent waard. Je telefoon moet op een plek liggen en je kan er dan ondertussen niks mee doen. Dat kan je ook niet zien als een innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *