Wordt de nieuwe iPhone gewoon hartstikke saai?

7 Plus
We hoeven mogelijk geen feest te verwachten in 2017.

De iPhone 7 viel tegen. Het is geen spannende telefoon en zeker in vergelijking met de concurrentie beschikt de 7 niet over interessante vernieuwingen. De ogen zijn dus gericht op 2017. Niet alleen wijzen de geruchten op een boeiende nieuwe iPhone, maar de smartphone van Apple bestaat in 2017 tien jaar.

Men hoopt dus op iets bijzonders. Volgens John Gruber, een expert op het gebied van Apple-producten, komt er echter niets noemenswaardig in 2017. We kunnen een gewone iPhone verwachten met een aantal vernieuwingen, maar geen baanbrekende nieuwe zaken zoals destijds met de introductie van de iPhone 3G. De expert zegt dat Apple altijd de laatste technologieën in haar producten stopt. Het idee dat de Amerikaanse techgigant een functie achterwege houdt voor de iPhone 8 of iPhone Pro in 2017 is volgens hem onzin.

Of de Apple-kenner het uiteindelijk bij het rechte eind heeft is natuurlijk afwachten. De komende maanden zal ongetwijfeld het één en ander lekken omtrent de nieuwe iPhone.

3 reacties

  1. Nee, het was de 3g (Internet) of met andere woorden de 2g (generatie). Maar ze noemden hem de 3g en vanaf dat moment ging de eerste iPhone als 2g door het leven.

  2. Wat verwachten mensen? Zolang de hypemachines overuren draaien en de nieuwe generaties helemaal de hemel in prijzen (deze krijgt drie miljard miljoen teraflops! 50 gigapixels en een opvouwbaar scherm dat je ook als regenjas kunt gebruiken!!!11~~) valt de uiteindelijke telefoon altijd tegen voor de mensen die erin geloven. Als je gewoon elk jaar (of elke twee jaar) een nette update van je telefoon wil omdat hij weer iets sneller is, iets mooiere foto’s maakt en iets betere kleuren heeft dan ben je prima tevreden met je nieuwe telefoon.

    M.a.w. kap eens met die onzinnige geruchten verspreiden die geen enkele basis hebben en mensen alleen maar onterecht lekker maken. We zien het wel als de apparaten er zijn, of als de fabrikant er zelf officiële gegevens over verspreidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *