Wow, deze TV van Sony kost 2 modale jaarsalarissen!

Wow, deze TV van Sony kost 2 modale jaarsalarissen!
Netto dan hè.

Sparen voor een nieuwe televisie. Sommigen leggen een jaar lang geld apart voor die ene aanschaf en een ander heeft na een paar weken al voldoende op zak. Het ligt er ook maar net aan wat je inkomen is en met welk budget je gaat shoppen.

De meeste Nederlanders komen wat dat betreft niet in aanmerking voor de aanschaf van de nieuwe Sony Master Series Z9G. De prijzen beginnen bij 13.000 dollar, wat voor een zuinig gezin met spaargeld nog wel te betalen is, maar het topmodel is bizar duur. De 8K TV met een 98-inch scherm kost maar liefst 70.000 dollar. Dat gezegd hebbende. Probeer jij maar eens een TV met een formaat van 98-inch in de woonkamer te zetten.

Het zal dan ook vooral de zakelijke markt zijn die dit soort TV’s kopen. Bovendien heb je er als consument weinig aan. Je kunt wel zo’n kekke 8K tv in huis hebben. Ga vervolgens eens op zoek naar 8K content die gebruik maken van deze technische mogelijkheid. Je zult gauw uitgekeken raken. De meeste high-end series en films worden nog enkel aangeboden in 4K HDR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *