Wow, is dit de OnePlus 7 Pro met 5G-mogelijkheden?

Wow, is dit de OnePlus 7 Pro met 5G-mogelijkheden?
De naam klinkt in elk geval sexy.

Over een maandje gaan we kennis maken met de nieuwste troef van OnePlus in vorm van de OnePlus 7. Hoewel zeker het één en ander al bekend is over het toestel is het altijd afwachten of de fabrikant nog een troef in de mouw heeft zitten.

Naarmate de maand mei dichterbij komt duiken er ook nieuwe geruchten op. Zo’n gerucht zien we hier in vorm van de OnePlus 7 Pro. Dit zou een high-end versie van de OnePlus 7 moeten worden die onder meer een 5G verbinding mogelijk gaat maken. De verwachting is dat het toestel sterk leunt op de OnePlus 7, maar nog een stapje verder gaat met die 5G mogelijkheid.

Het lek is afkomstig uit China, het land waar OnePlus gevestigd is. Op de foto is de smartphone te zien met een bijna geheel randloos scherm. Zoals verwacht is er geen notch te bespeuren, maar kiest OnePlus voor meer scherm. Een keuze die we bij meer techfabrikanten zien. Is de notch op zijn retour?

Op één van de gelekte foto’s zijn ook de specs van de OnePlus 7 Pro te zien. Onder meer een Snapdragon 855 processor, een groot 6.67-inch display en drie camera’s op de achterkant zijn van toepassing op dit topmodel. Wat ziet er goed uit! (via Weibo)

Lees ook: dit is alles wat we weten over de OnePlus 7

Wow, is dit de OnePlus 7 Pro met 5G-mogelijkheden?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *