WTF: Apple slaat iPhone 7s over

Een mockup van de iphone 8 c:Fabnewz.com
De iPhone 7 is nog maar net uit, maar nu al duiken de eerste geruchten op over de opvolger van de iPhone 7… Verrrassend genoeg gaat deze niet 7s heten…

Als we afgaan op berichten van Business Insider is Apple hard bezig in Israël om een opvolger te maken van de iPhone 7. En volgens medewerker van dit Apple-kantoor gaat de eerstvolgende telefoon de iPhone 8 heten.

Normaal gesproken brengt Apple een jaar na het uitbrengen van een nieuwe iPhone het zogeheten s-model uit. Maar de 7 zou je zonder al te veel overdrijven een verbeterde versie van de 6s kunnen noemen. Echt vernieuwend is de iPhone 7 namelijk allerminst.

Er is nu al het een en ander bekend over de iPhone 8. Zo heeft de iPhone 8 een glazen bodt, een edge to edge OLED display en een A11 processor. En ( he he) wireless opladen! Maar dat schreven we al eerder.

Apple werkt aan echt draadloos opladen

De nieuwe iPhone 7 is beslist mooi, maar kampt nog met een paar kinderziektes, zoals slechte gesprekskwaliteit.

9 reacties

 1. De iphone 7 heeft een hele reeks aan problemen. Het artikele noemt de slecht gesprekskwaliteit, maar er zijn ook een toenemende aantal klachten van mensen die een sissend of ieder geval vervelend geluid uit de iphone horen komen als deze wat zwaarder wordt belast (b.v. video bekijken). (Hissgate genaamd)

  Ook zijn er veel klachten over een slechte wifi ontvangst, earbuds die vast slaan waardoor Siri niet meer werkt,iCloud restore en activation issues, bluetooth problemen, batterijen die relatief snel leeg raken, verbindingsproblemen met het datanetwerk van de provider, Touc ID problemen.

  Google ff op ‘iPhone 7 problems’ en je wordt overspoeld met problemen die door gebruikers zijn gemeld en waarvan een aantal inmiddels door Apple is erkend.

 2. * iphone 8 verhaal is al een maandje of 8 bekend

  @nomen
  * gepsrekskwaliteit heeft met verizon usa te maken
  * “hissgate” is all ff ontkracht
  * earbuds is all ff opgelost
  * wifi bij iedere ios update ( even netwerkvenbindingen herstellen en opgelost in 99% van de gevallen
  * blue tooth zelfde verhaal
  * batterij over het algemeen onzin. Bij nieuwe ios is men vaak veel meer bezig … daarom lijkt het alsof batterij issue er is. Bij bijna iedere ios update is het na een aantal weken spontaan opgelost ( mensen kennen de nieuwe ios en gebruiken hem weer als vanouds … om erachtrr te komen dat batterij eigenlijk langen meegaat en hun posts / klachten / bashingbonterecht was. Natuurlijk post men niet dat het eigen geen issue bleek te zijn

  Etc etc etc

 3. Body van glas? Ik dacht dat ze bezig waren met Ceramic Zirconia behuizingen (zoals in een van de nieuwe Watches) waardoor de telefoon lichter, sterker en beter te koelen werd en geen antennestreepjes meer nodig had. Daarbij is het materiaal enorm krasvast wat ook niet geheel onbelangrijk is. Het spul wordt ook gebruikt door tandartsen om kronen e.d. mee te maken, dus het kan wel een stootje hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *