WTF video: gelekte Google Pixel 3 XL niet echt?

Auteur: , Geen reacties
Google Pixel 3 XL gelekt

Wat een verhaal zou dit zijn.

De Google Pixel 3 XL is een van de meest ‘gelekte’ smartphones aller tijden. De officiĆ«le presentatie van het toestel staat gepland voor 9 oktober, maar we hebben vrijwel alles al gezien: een unboxing, cameravoorbeelden en sommige mensen hebben al een volledige review van de XL-variant online staan. Of is het niet waar en zijn we in een van ’s werelds beste marketingstunts ooit getrapt?

Er is bijzonder veel kritiek op de gigantische inkeping die aanwezig is bij de Pixel 3 XL. De notch is door vrijwel elke tech-YouTuber door de mangel gehaald en belachelijk gemaakt. De situatie krijgt echter een bizarre wending, want Google heeft contact opgenomen met Jon Prosser en enkele andere kritische YouTubers. Prosser staat bekend om zijn niet malse kritiek op de Pixel 3 XL.

In plaats van dat ze hem een grote zak met geld hebben aangeboden om zijn kritiek wat te minderen, heeft de zoekgigant daarentegen gevraagd of ze een specifiek deel van een van zijn Google Pixel 3 XL rantvideo’s mogen gebruiken voor de presentatie op 9 oktober. Ook de andere YouTubers zouden hetzelfde zijn gevraagd.

Verder mag de eigenaar van het ‘front page tech’ kanaal niets vertellen over de regeling tussen hem en Google. Prosser zelf vraagt zich af in hoeverre we allemaal voor de gek zijn gehouden en dat er op 9 oktober een prachtige, grote smartphone wordt gepresenteerd zonder inkeping.

Uiteraard kun je van mening zijn dat Prosser dit enkel zegt voor de views en om snel en makkelijk geld te verdienen, maar dan zou zijn reputatie wel erg veel schade oplopen op de lange termijn. In onderstaande video start vanaf 3:00 het nieuwtje over Google. Bekijk en oordeel zelf.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).