WTF: zwarte stip laat WhatsApp crashen (video)

Auteur: , Geen reacties
Whatsapp

Check snel de video om te kijken hoe dit mogelijk is!

We hebben de afgelopen jaren al heel wat bijzondere crashberichtjes gezien. Waar het de ene keer je volledige toestel liet hangen, liet een andere bug een specifieke app hangen. Inmiddels is er weer een nieuwe en vrij bijzondere WhatsApp bug opgestaan.

In het bericht staat het volgende: “Wanneer je op de zwarte stip drukt blijft je WhatsApp hangen.” De echte waaghalzen hebben natuurlijk al lang gedrukt. Met succes, want WhatsApp blijft bij Android-toestellen inderdaad hangen. Hoe lang deze speciale bug je WhatsApp laat crashen, verschilt per toestel. Hieronder een voorbeeld van de afbeelding (via India Times).

WhatsApp crash

Het is echter niet de zwarte stip die Android-smartphones laat vastlopen, maar de lege ruimte erachter. Converteer je het bericht in een HTML, dan zie je hoeveel code er verwerkt zit rondom de zwarte stip.

In onderstaande video legt YouTuber Tom Scott precies uit wat er zo bijzonder is aan deze speciale bug. Met name de karakters die de bug gebruikt is erg bijzonder. Het filmpje is dan ook een aanrader voor iedereen die meer wil weten over de bijzondere wereld van codes.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).