Wu-Tang Clan verkoopt nieuwe album in draagbare speaker

Wu-Tang Clan verkoopt nieuwe album in draagbare speaker
Hoe gangsta is een bluetooth speakertje eigenlijk?

Na jaren van afwezigheid brengt de 22 jaar oude hiphopformatie Wu-Tang Clan binnenkort een nieuw studioalbum uit. Duurt alleen nog even, maar voor wie niet kan wachten om de eerste acht tracks van de nieuwe plaat A Better Tomorrow alvast tot zich te nemen, doet er goed aan dit draagbare speakertje van Boombotix aan te schaffen. De rappers hebben namelijk een deal gesloten met het hardwaremerk, waardoor er straks 3.000 exemplaren van de Wu-Tang-speaker met acht verse tracks in omloop worden gebracht.

Naast de acht nummer staat er op het $80 kostende apparaatje ook een exclusief bonusnummer, die niet op de album staat. Wu-Tangs RZA legt uit hoe ze op het idee kwamen:

“I had the idea pop up into my head, for a while, about music being kind of disconnected to us. Of being so digitized and accessible, but yet not tangible. But this thing here, a tangible item, like your old Walkman or your old cassette, or your old record, that’s what this is bringing back.”

Of je, naast de beats van Wu-Tang, verder wat bijzonders krijgt voor die $80? Met 2 x 3 wat speakers, een lithium-accu die acht uur muziekspeeltijd garandeert, en een spatwaterdichte behuizing is het een redelijk standaard apparaat voor een redelijke prijs. En hij ziet er bruut uit. Bovendien het zal voor de hiphopfanaat snel een verzamelobject worden. Pre-orderen kan hier, de uitlevering begint in november.

Het is nog niet bekend wanneer de reguliere versie van A Better Tomorrow, waarop bekende Wu-Tang-namen als RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God en Masta Killa zijn te horen, uitkomt. Waarschijnlijk nog wel dit jaar.

[gv data=”wOzsiiXYO5A”][/gv]
[lg_folder folder=”Boombotix/Wu-Tang_Clan_speaker/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *