Xbox One laptop is ideaal voor reizende gamers

Auteur: , 1 Reactie
Xbook-One

De Xbox One heeft inmiddels zijn weg naar heel wat huishoudens gevonden, maar wat moet je als je Xbox One games onderweg wilt spelen? Daar komt de Xbook One om de hoek kijken.

Als je toevallig 1.500 dollar overhebt (omgerekend 1162 euro), kun je die mooi besteden aan een Xbook One, een Xbox One console in de vorm van een laptop, inclusief een 22-inch scherm.

Alles zit erin
Hardware modder Ed Zarick zette deze brute gaminglaptop in elkaar. Omdat Microsoft niet toestaat om de daadwerkelijke hardware aan te passen, zitten alle componenten van een normale Xbox One in de laptop. Deze zijn echter aangevuld met een nieuwe koeler en een 22-inch scherm met 1080p display. Een Blu-Raydrive zit aan de voorkant.

Xbook-One-achterkant

Stopcontact vereist
Het enige probleem met de Xbook One is het gebrek aan batterijen. Als je wilt gamen, zul je dus steeds een stopcontact moeten vinden om stroom uit te slurpen.

De Xbook One is te koop op de site van Ed Zarick, waar hij ook laat zien hoe hij de laptops in elkaar zet. Dit is niet de eerste keer dat de nieuwe console van Microsoft in een laptop verandert. Maar voor niet-modders is het wel mogelijk om er nu eentje te kopen. Onderstaande video geeft je ook een kijkje in de keuken van deze modder.1 reactie

Dik!

+1 voor het Jurassic Park t-shirt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).