Xbox One wordt in prijs verlaagd en zonder Kinect geleverd

Xbox One wordt in prijs verlaagd en zonder Kinect geleverd
Voordat de Xbox One in Nederland verkrijgbaar is verlaagd Microsoft de prijs al.

Dit gaan ze doen door de Xbox One zonder de Kinect camera aan te bieden. De prijsverlaging is 100 dollar waardoor hij nu 399 dollar gaat kosten. Met deze prijsverlaging komt de Xbox One gelijk te liggen met de populaire Playstation 4. Mocht je later alsnog de Kinect camera willen hebben kan je deze in een los pakket kopen die vanaf de herfst beschikbaar komt.

Naast de prijsverlaging past Microsoft ook het Xbox Live Gold abonnement aan. Dit moest je aanschaffen om bepaalde apps zoals Netflix en Twitch op je Xbox One te kunnen gebruiken. Naast deze twee apps zal Microsoft 168 andere apps beschikbaar maken zonder dat je daar het Gold-abonnement voor nodig hebt.

Of de Xbox One zonder Kinect ook in Nederland en België beschikbaar komt is niet bekend. Hij wordt hier pas in september verwacht. In de landen waar de Xbox One al wel leverbaar is zal de goedkopere console vanaf 9 juni verkrijgbaar zijn.

4 reacties

  1. Ik heb nog nooit een console gehad (behalve een NES) maar het kriebelt wel om deze te halen.

    Gamen, skypen, mediacentre, mail en nieuws lezen met voice control. De huidige smart tv’s zijn een aanfluiting, zeker als je dit bovenstaande wilt doen.

  2. Klinkt inderdaad allemaal prachtig. Let je wel op, dat de meeste zaken (behalve het gaming deel) alleen handig zijn voor in de US? Ben bang dat een hoop niet werkt in NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *