Xbox Project Scarlett: deze games kun je verwachten!

xbox-project-scarlett-games-halo
Microsoft houdt de upgrade van de huidige Xbox duidelijk minimaal.

Hoewel er deze maand nog een update voor de Xbox uitgebracht is ligt de focus bij Microsoft al duidelijk op de aankomende Xbox Project Scarlett, die inmiddels officieel is aangekondigd. Dat blijkt wederom uit de lijst met games die voor deze nieuwe Xbox kunt verwachten.

Halo infinite
Het Halo Infinite karakter Master Chief dient al 18 jaar als mascotte voor de Xbox. Deze staat van dienst beloont Microsoft door de terugkeer als eerste te bevestigen. Ook komt er een speciale Xbox Project Scarlett Halo Infinite na lancering van de nieuwste Xbox.

Cyberpunk 2077
Deze spannende game staat op de agenda om in april 2020 uitgebracht te worden. In de specificaties spreekt men echter van een technologisch hoogstaande game voor toekomstige generaties. Deze hybride game zal dan ook zowel op de huidige Xbox als op de nieuwe Project Scarlett te spelen zijn.

Starfield
Deze game van ontwikkelaar Bedthesda is wellicht de meest geheimzinnige geplande release. Men weet alleen dat het een single player RPG wordt die in de ruimte aan de slag moet. De traditie van leaks is hier, afgezien van een introductietrailer, doorbroken. De game wordt echter niet voor eind 2020 verwacht en zal dus een Project Scarlett game worden.

The Elder Scrolls 6
Tamriel komt weer terug, maar volgens Bethesda pas na Starfield, dus dat wordt zeker een Project Scarlett release.

Grand Theft Auto 6
Aan sommige games wordt in alle stilte gewerkt, voor andere games draait de geruchtenmolen op volle toeren. GTA 6 is zo’n voorbeeld van de laatste categorie. Wij hebben overigens de meest fabelachtige geruchten al ontzenuwd.

Final Fantasy 7 Remake
Deze remake komt als eerste naar PlayStation 4. Pas daarna brengt men hem uit voor onder andere Xbox One. Hoe het release-schema er precies uitziet is nog niet bekend, maar men nadert de lancering van Project Scarlett wel. Bovendien moet deze Final Fantasy 7 Remake het begin worden van een nieuwe game-reeks die jaren door zal lopen. Een cross-edition versie ligt daarmee voor de hand. Desalniettemin is deze release het meest onzeker.

Het worden dus weer spannende maanden voor de game-liefhebber.
Bron:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *