Dit high-tech-bedrijf ontwikkelt een uniek luchtmasker

Xiaomi luchtmasker
Speciaal voor wie alleen de schoonste lucht goed genoeg is.

Techbedrijf Xiaomi komt bij ons vaak in het nieuws met zijn uitstekende smartphones, waarvan sommige exemplaren zelfs binnen 50 seconden uitverkocht zijn. Het bedrijf zet met het ‘Cloth Pear Fresh Air Mask‘ ook een grote stap voorwaarts in de luchtmaskermarkt.

Het high-tech mondkapje van Xiaomi onderscheidt zich van de rest door zijn speciale filterfunctie. Het masker filtert via een ingebouwde mini-ventilator de vuile lucht voor je, waardoor het oplopen van misselijkheid en andere ziekteverschijnselen tot de verleden tijd behoren. De mini-ventilator is dankzij een USB-poort gemakkelijk op te laden. Doordat de stof heel compact is verwerkt, weegt de Xiaomi Cloth Pear slechts 50,5 milligram.

xiaomi luchtmasker foto

Het masker is gefinancierd dankzij een succesvolle crowdfundactie. De vraag naar luchtmaskers in grote delen van Azië is de het afgelopen jaar gestegen met 300 procent, waardoor het nieuwe product van Xiaomi een slimme zet lijkt te zijn. De Xiaomi Cloth Pear is verkrijgbaar in China voor omgerekend 11 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *