YouTube-ster scoort enorme villa in heuvels Hollywood

Auteur: , 5 Reacties

Als YouTube-ster hark je jaarlijks miljoenen euro's binnen, dus dan kun je het geld maar beter laten rollen, toch?

De 23-jarige Jordan Maron heeft 8,8 miljoen abonnees en verzamelde tot nu toe 1,9 miljard views met zijn video’s. Mocht je hem niet kennen: op zijn kanaal CaptainSparklez kun je zien hoe hij allerlei games speelt, waaronder Minecraft. Hij staat onder contract bij Polaris, dus op commercieel gebied heeft hij het goed voor elkaar.

Maron heeft zijn zuurverdiende dollars (4,5 miljoen dollar om precies te zijn) geïnvesteerd in een luxe mansion. Het huis staat in de heuvels van Hollywood, dus het uitzicht is ongekend. Dat klinkt wellicht al jaloersmakend, maar dat wordt waarschijnlijk alleen maar erger als je onderstaande foto’s ziet.5 reacties

Volgens mij zijn dat geen foto’s maar renders. En wat een lelijk interieur zeg.
@budha: Nee hoor, gewoon de Amerikaanse manier van foto’s voor immo – kitscherig dus.
@budha:
HDR techniek gebruikt.. Ofwel, een samenvoeging van een onderbelichte, normaal belicht en een overbelichte foto waardoor je een dynamisch kleurbereik krijgt in je foto. Hierdoor is er weinig tot geen verschil met betrekking tot het lichtbereik in de ruimtes die je fotografeert.

Voorbeeld: Maak maar eens een foto van je huiskamer met je tuin op de achtergrond. Meestal is je tuin dan overbelicht. HDR techniek kan je dan helpen.
Zou er nog niet dood gevonden willen worden.
Ik mis een home-theater.. heb je zo een huis zit er niet eens een bioscoop in.. toch wel een vereiste voor mij als ik miljonair ben.. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).