Zien: meest recente versie van Windows 10 [screenshots]

Auteur: , 11 Reacties
Windows 10 wallpaper

Het lijkt wel alsof er elke week een nieuwe build van Windows 10 lekt. Bekijk hier foto's van de aller-aller-nieuwste Windows-versie.

Slechts drie dagen oud is deze build van Windows 10, die luistert naar het nummer 10147. De foto’s zijn afkomstig van besloten Chinese internetfora. In deze laatste versie lijkt het OS redelijk ‘af’ te zijn. De Edge-browser gebruikt nu ook het nieuwe logo (dat overigens al een aantal weken terug werd onthuld) en in het notificatiescherm kun je nu zogenaamde ‘quiet hours’ instellen. Overgangen en kleuren lijken overal wat consistenter, waardoor Windows 10 bijna klaar is voor de lancering op 29 juli.

Bekijk de screenshots hieronder, via winsupersite.com:

Screenschot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 10

Screenshot Windows 1011 reacties

Als dit de laatste versie is, wat komt er dan hierna?
@valetparker: Welkom bij de cursus Nederlands voor beginners. Het woord “laatste” betekent zowel “ultiem” als “nieuwste”.
@Jochempie: nee hoor. Dat is Engels
Waarom kunnen ze bij microsoft niet gewoon een keer een fatsoenlijke designer laten kijken naar het ontwerp van het besturing systeem. Het is wederom zo inconsistent als de pleuris. Ze lopen al voor kwa techniek maar mag nu ook alsjeblieft het uiterlijk een likje verf krijgen.
@jason_stolk: Wat is er inconsistent dan? Alle schermen die je op de screenshots ziet zien er volgens mij hetzelfde uit qua design…
@insurgent: Laat ik het anders stellen. Het ziet er niet uit. zwarte vensters, grijze vensters, blauwe vensters, transparante vensters, volle vensters, fel gekeurde vensters, 3d iconen gemixt met flatdesign, vensters met wisselende kleur knoppen, enz… het had allemaal niet zo lelijk geweest als niet alle knoppen en iconen 60 verschillende soorten maten hadden die nergens op gebaseerd zijn. Het voelt lomp en niet doorgedacht en dat vind ik zonde.
@jason_stolk: Alles wat je opnoemt zie ik niet terug anders… Degene met zwart venster laat duidelijk zien dat daar een donker thema is gekozen.
De iconen en knoppen zijn allemaal juist gelijk. De live tiles zijn niet anders dan W8.
@insurgent: Wat vind je er er zelf van?
@jason_stolk: Zal vast allemaal vergaand te personaliseren zijn. Kan uit ervaring wat tijd in gaan zitten maar dan heb je het ook zoals je het wilt hebben. Anders gooi je er gewoon een of andere modskin overheen. Dat is dan weer het leuke aan Windhoos, je kan er tot in de oneindigheid mee aanklooien. Kan me nog de WoW-windhoos xp-skin van een vriend herinneren, wat een afgrijselijke zooi was me dat, maar ik was (en ben) dan ook geen WoW-addict :p. Kortom dat loopt wel los, en op individuele screenshots is het imo lastig conclusies trekken.
Zelf vond ik Windows 8 helemaal zo verkeerd niet, ik vind wat ze er nou van gemaakt hebben echt niet mooi,Alleen de nadeel voor mij was dat de mail app zo slecht is van Windows 8.
Hoe kan ik reserveren?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).