Zit jij te wachten op deze Instagram-feature?

Zit jij te wachten op deze Instagram-feature?
Ik kan me zo voorstellen van niet.

In hoeverre is Instagram nog een leuk tijdverdrijf? Een vraag die je misschien wel aan jezelf kunt stellen. Foto’s of video’s van vrienden bekijken is leuk, maar met de Stories gaat Instagram steeds meer de kant op van tijdverspilling. Helemaal met deze nieuwe functie.

De toevoeging van Stories is een leuke extra aan Instagram. Een kort moment uit iemands leven meekrijgen. Stories kunnen echter ook een hele andere wending krijgen. Instagram werkt aan een feature om een deel van een muziekclip te delen tijdens een Story. De tekst van het liedje komt vervolgens ook in beeld.

Zo kun je, als je daar behoefte aan hebt, een liedje delen met je volgers. Dit heeft inderdaad niets te maken met het delen van eigen content. Het haalt het leuke van Stories er een beetje uit. ‘Gelukkig’ zal de feature voorlopig niet naar Nederland komen. De muziekfunctie die Instagram nu al kent is tevens in ons land niet beschikbaar. Met de huidige functie kun je een track vanuit Spotify enkele seconden delen middels een Story. De kijker kan op de link klikken die men dan naar de track op Spotify brengt.

Lees ook: Instagram zonder likes: begin van het einde of schot in de roos?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *